Ja kush janë 11 futbollistët që po “zbukurojnë” Katarin

Nov 24, 2022

Është e zakonshme të shohësh gra të bukura me pak veshje, por pothuajse kurrë të burrave.

Për këtë arsye “Mundo Deportivo” ka përzgjedhur njëmbëdhjetë futbollistët më tërheqës që janë në Katar për të luajtur Kupën e Botës. Disa prej tyre janë shumë të njohur dhe disa të tjerë më pak.

Shikoni yjet që do të zbukurojnë Katarin.

Njëmbëdhjetë futbollistët më tërheqës të Kupës së Botës në Katar 2022

Antuan Grizman (Franca)

Njëmbëdhjetë futbollistët më tërheqës të Kupës së Botës në Katar 2022

Gleison Bremer (Brazili)

El once de futbolistas más atractivos del Mundial de Qatar 2022

Kevin Trap (Gjermania)

El once de futbolistas más atractivos del Mundial de Qatar 2022

Martin Kaseres (Uruguai)

El once de futbolistas más atractivos del Mundial de Qatar 2022

Memfis Depai (Holanda)

El once de futbolistas más atractivos del Mundial de Qatar 2022

Raul Himenez (Meksika)

El once de futbolistas más atractivos del Mundial de Qatar 2022

Roberto Sançes (Spanja)

El once de futbolistas más atractivos del Mundial de Qatar 2022

Rui Patrisio (Portugali)

El once de futbolistas más atractivos del Mundial de Qatar 2022

Hoakin Korrea (Argjentina)

Granit Xhaka (Suiza)

Granit Xhaka (Zvicra)

Kendall Waston (Costa Rica)

Kendall Uatson (Kosta Rika)