June 17, 2024

Dren Januzi vjen me këngën e re “Habiba”

1 min read

Të gjithë fansat tashmë e kanë mundësinë ta dëgjojnë këngën më të re të lansuar nga këngëtari shumë i talentuar që jeton në Londër, por që shumë kohë kalon edhe në Kosovë.

Bëhet fjalë për Dren Januzin, talentin e ri në skenën muzikore.

Ai së fundmi ka publikuar këngën e tij të quajtur “Habiba”, e cila me tekstin dhe melodinë që ka të bën për vete.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *