June 17, 2024

Postimet e Ismet Munishit që bien ndesh me ato që tha në intervistën e fundit

1 min read

Ismet Munishi në një intervistë për Blic ndër shumë kritika, tha se në Kosovë titulli i kampionit në futboll fitohet mes fushës së blertë dhe tavolinava, pa ofruar ndonjë fakt.

Por një postim që e kishte bërë sa ishte pjesë e FC Ballkani, bie ndesh me fjalët e tij, shkruan KosovaSport.info.

Ai e kishte uruar Dritën si fituese dhe referin, Dardan Çaka.

Më posht e keni postimin origjinal:

Po ashtu edhe në vitin 2018 kishte përgëzuar Dritën!

Derisa më posht e gjeni urimin pas fitores së titullit nga Ballkani!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *