June 17, 2024

Kosova me 5 xhudistë në Grand Prix Austria

1 min read

Në Linz të Austrisë do të zhvillohet kampionati i xhudos Grand Prix Upper. Ekipi kosovar do të paraqitet me 5 xhudistë.

Grand Prix në Linz do të ketë pjesëmarrës nga 5 kontinente,  79 shtete, 533 garues, nga të cilët 302 meshkuj dhe 231 femra.

Nga Kosova do të ndeshen këta garues:

1. Flaka Loxha (-57 kg)

2. Fatjona Kasapi (-57 kg)

3. Akil Gjakova (-73 kg)

4. Dardan Cena (-73 kg)

5. Loriana Kuka (-78 kg)

Flaka dhe Fatjona ndeshen nesër, Akili e Dardani ndeshen të shtunën, kurse Loriana ndeshet të dielën.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *