Friday, January 28, 2022

ZGJEDHJA JONE

MË TË KOMENTUARAT

RRETH NESH

Futbolli.info është portal i krijuar nga gazetarë sportivë me mision të informimit të drejtë të opinionit, kryesisht për zhvillimet në futbollin e Kosovës dhe në arenën ndërkombëtare, por duke mos lënë anash as sportet tjera në vend dhe jashtë vendit, si dhe lajmet nga showbizzi.

Kontakti: info@futbolli.info

NA NDIQNI

© Futbolli.info - vendi juaj i informimit