Friday, January 21, 2022
HomeFUTBOLLI VENDORBesfort Kasumi gjykon ndeshjen e U21, Irlandë - Luksemburg

Besfort Kasumi gjykon ndeshjen e U21, Irlandë – Luksemburg

Ndeshja kualifikuese për Evropianin 2023 në grupmoshën 21-vjeç, ndërmjet Irlandës dhe Luksemburgut do të drejtohet nga gjyqtarët kosovarë. UEFA ia ka besuar drejtimin e kësaj ndeshje Besfort Kosumit, derisa asistentë të tij do të jenë Edmond Zeqiri dhe Lumturije Muhadri. Ndërkaq, në rolin e gjyqtarit të katërt do të jetë Visar Kastrati. Kjo ndeshje do të zhvillohet më 8 tetor (nesër) në orën 18:15 sipas kohës sonë në Dublin.

TË FUNDIT NGA FUTBOLLI VENDOR /

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Të fundit /

Recent Comments